Permanent makeup

Microbladingbryn Nya
 
Pris:1900kr exkl första påfyllningen (efter 4 v)
alt. 2900kr ink första påfyllningen ( efter 4 v)
Tid:120 min
bryn%20sofia%20stenberg_edited.jpg
Påfyllning Microbladingbryn
 
Pris: 
-Påfyllning efter 4-6 v 1000kr
-Påfyllning inom 6 mån 1250kr
-Påfyllning inom 18 mån 1700kr
-Extra påfyllning inom 8 v efter påfyllning 700kr
Tid: 90 min

Ögonkosmetik

Lashlift
Pris: 549kr exkl fransfärg
       675kr ink fransfärg
Tid:60min
bryn fransar Jannie.jpg
Färg och form Bryn
Pris: 299kr
Tid:45min
bryn fransar Jannie.jpg
 

Microblading bryn

 

Microblading, taffy eller 3d ögonbryn är ett samlingsnamn för behandlingen. Det är en kosmetisk tatuering som görs med hjälp av en manuell penna, där det läggs små tunna snitt med pigment vilket ger en naturlig look.  Denna typ av behandling görs på översta hudlagret, ingen tatueringsmaskin används. Resultatet har en hållbarhet upp till 2-3år. Om de är första gången du gör dina bryn behöver du göra en påfyllnad efter ca 1-2 månader så att pigmentet sätter sig ordentligt. För att hålla stråna levande och fräscha kan de vara en god idé att fylla på brynen ca var 6e månad.

Innan behandlingen

Inför behandlingen är de bra om du undvikit sol/solarium ett dygn innan ingreppet.
Om du äter starka mediciner eller har någon form av hudsjukdom behöver du kontakta oss för att möjliggöra om behandlingen kan utföras.
Om du tidigare har gjort en tatuering med maskin behöver vi ta ställning till om våran behandling går att utföra.

OBS! Har du diagnosen blödarsjuka eller går på blodförtunnande läkemedel avråder vi starkt ifrån att utföra behandlingen, då resultatet är svårt att garantera.

Under behandlingen

Innan behandlingen utförs går du igenom form och nyans tillsammans med din kosmetisk-tatuerare. När du känner dig helt nöjd kan behandlingen börja. Om du gör en behandling hos oss använder vi oss av bedövning för en smärtfri behandling.

Efter behandlingen (endast vid läkning)

Badda endast med koksalt/destillerat vatten. Huden vätskar sig för att skapa en torr skorpa, så kallad lymfan. För att undvika detta skall den tvättas bort, desto mindre skorpan är vid läkning desto bättre resultat kommer dina bryn få.

 • Badda med destillerat vatten 3-4 gånger per dag och smörj sedan med tatuerings salva (brynen skall hållas fuktiga vid läkning). Detta skall göras under 10 dagar.

 • Undvik att använda smink eller andra produkter på det behandlade området -infektionsrisk.

 • Klia inte ögonbrynen -infektionsrisk, men även risk för att avlägsna pigment.

 • Sola inte under läkning.

 • Undvik hård träning, svett har ett innehåll av höga salter vilket medför att tatueringen kan blekna mer än väntat efter läkning, finns även en infektionsrisk.

Efter du har gjort en behandling hos oss medföljer alltid en beskrivning med eftervård för att du som kund skall få ett så långvarigt resultat som möjligt, du får även fullständiga uppgifter om din pigmentering.

 
Fördelar
 • Du slipper sminka dom och har alltid
  en form på dina bryn.

 • Ögonbrynen får en naturlig snygg form.

 • Oavsett om du tex badat eller tränat så sitter
  brynen på plats.

 • Dom ser naturligt fylliga ut.

 
 

Lashlift med Keratin

 

Lashlift är den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dina naturliga fransar. Dina fransar vårdas och dina ögon framhävs på ett naturligt sätt. Vi använder märket Lomansa. Resultatet varierar mellan 4-6 veckor. Förstärk effekten med att lägga till färg fransar.

 

Form och Färg Bryn

 

Brynen har större betydelse för ansiktet och intrycket än man först tror. Ett färgat bryn ger den avslutande inramningen vid make-up eller osminkat uttryck. Vid val av färger tar vi hänsyn till dina önskemål och egna färger på hår och hudton.