top of page

Permanent makeup

Nya Microbladingbryn

       Pris: 2500kr
bryn%20sofia%20stenberg_edited.jpg
Nya Kombobryn

    Pris: 3000kr
IMG_5574.jpg
Påfyllning Microbladingbryn/kombobryn
 
Microblading
efter 4-6 v 1000kr
- inom 6 mån 1200kr
- inom 1 år 1500kr
- inom 2 år 1800kr


Kombobryn
- Efter 4-6 v 1000kr
- inom 6 månader 1400kr
- inom 1 år 1700kr
- inom 2 år 2000kr


Tid: 90 min
Fästpunkt 1

Microbladingbryn

 

Microblading, taffy eller 3d ögonbryn är ett samlingsnamn för behandlingen. Det är en kosmetisk tatuering som görs med hjälp av en manuell penna, där det läggs små tunna snitt med pigment vilket ger en naturlig look.  Denna typ av behandling görs på översta hudlagret, ingen tatueringsmaskin används. Resultatet har en hållbarhet upp till 2-3år. Om de är första gången du gör dina bryn behöver du göra en påfyllnad efter ca 1-2 månader så att pigmentet sätter sig ordentligt. För att hålla stråna levande och fräscha kan de vara en god idé att fylla på brynen ca var 6e månad.

Kombobryn

Kombobryn är en metod där vi kombinerar stråtekniken (microbading) med skuggning för att få ett så naturligt resultat som möjligt. Effekten ger ett djup i brynen som gör att stråna ser tätare ut. Denna metod är den senaste generationen av permanenta ögonbryn och ca 80 % väjer denna metod.

Är du osäker på viken metod som passar dig bäst? Det går vi igenom innan din behandling så du får de bryn som passar dig bäst.
Innan behandlingen

Inför behandlingen är de bra om du undvikit sol/solarium ett dygn innan ingreppet.
Om du äter starka mediciner eller har någon form av hudsjukdom behöver du kontakta oss för att möjliggöra om behandlingen kan utföras.
Om du tidigare har gjort en tatuering med maskin behöver vi ta ställning till om våran behandling går att utföra.

OBS! Har du diagnosen blödarsjuka eller går på blodförtunnande läkemedel avråder vi starkt ifrån att utföra behandlingen, då resultatet är svårt att garantera.

Under behandlingen

Innan behandlingen utförs går du igenom form och nyans tillsammans med din kosmetisk-tatuerare. När du känner dig helt nöjd kan behandlingen börja. Om du gör en behandling hos oss använder vi oss av bedövning för en smärtfri behandling.

Efter behandlingen (endast vid läkning)

Badda endast med koksalt/destillerat vatten. Huden vätskar sig för att skapa en torr skorpa, så kallad lymfan. För att undvika detta skall den tvättas bort, desto mindre skorpan är vid läkning desto bättre resultat kommer dina bryn få.

 • Badda med destillerat vatten 3-4 gånger per dag och smörj sedan med tatuerings salva (brynen skall hållas fuktiga vid läkning). Detta skall göras under 10 dagar.

 • Undvik att använda smink eller andra produkter på det behandlade området -infektionsrisk.

 • Klia inte ögonbrynen -infektionsrisk, men även risk för att avlägsna pigment.

 • Sola inte under läkning.

 • Undvik hård träning, svett har ett innehåll av höga salter vilket medför att tatueringen kan blekna mer än väntat efter läkning, finns även en infektionsrisk.

Efter du har gjort en behandling hos oss medföljer alltid en beskrivning med eftervård för att du som kund skall få ett så långvarigt resultat som möjligt, du får även fullständiga uppgifter om din pigmentering.

 
Fördelar
 • Du slipper sminka dom och har alltid
  en form på dina bryn.

 • Ögonbrynen får en naturlig snygg form.

 • Oavsett om du tex badat eller tränat så sitter
  brynen på plats.

 • Dom ser naturligt fylliga ut.

Fästpunkt 2
Fästpunkt 3
Fästpunkt 4
Fästpunkt 5
Fästpunkt 6
Fästpunkt 7
bottom of page